Juha Levo – helsinkiläinen

pihaPerheenisä – aktiivinen ja akateeminen kaupunkilainen Viikistä. Aiemmin asunut mm. Kruununhaassa, Kalliossa ja Vuosaaressa. Koulutukselta KTM Aalto / HKKK. Lisäksi Helsingin Yliopistossa tietojenkäsittelytieteen ja kieltenopintoja. Työskentelee pörssiyhtiössä asiakkuusjohtajana IT-alalla.

Toiminut aktiivisesti luottamushenkilönä Helsingissä. Tällä hetkellä varhaiskasvatuslautakunnassa ja UMO-Säätiön hallituksen puheenjohtajana. Aiemmin mm. kulttuuri- ja kirjastolautakunnassa sekä teknisen palvelun lautakunnassa.

Meri-Helsingin Kokoomuksen puheenjohtaja ja Kokoomuksen puoluevaltuuston jäsen.

Veneilijä, tavarapyöräilijä ja harrastelijamuusikko (kontrabasso), biodynaaminen palstaviljelijä Oulunkylän siirtolapuutarhalla.

Digimaailman ja sähköisen hallinnon aktiivinen edistäjä – suunnittelutaustaa mm. useista edelleen toiminnassa olevista verkkokaupoista ja asiointipalveluista.

Nukketeatteri Sampo:n hallituksen pj. – inhimillistä & vastuullista kasvatusta jälkikasvullemme.

“Pyrin rakentamaan meille ja jälkipolvillemme kestävää kaupunkia – sujuvaa liikennettä, maailman parhaita (varhais)kasvatus- ja koulutuspalveluja, vaivatonta digiasiointia.

Merellinen Helsinki ja luonto ovat salainen voimavara sekä henkilökohtaisesti että vierailijoillemme – Itämerestä on pidettävä hyvää huolta.

Varhaistettu kieltenopetus ja varhaiskasvatuksen opetussisältöjen kehittäminen mahdollistajina. Helsinki ja Uusimaa ovat Suomen dynaamisin ja elinvoimaisin alue – pidetään elinvoima ja kasvu kunnossa jatkossakin”

#mahdollisuusvalita – anna tukesi –  Juha Levo kaupunginvaltuustoon 2017

ota yhteyttä: niilolevo@hotmail.com ja twitter: @juhalevo

meri1

Juha Levo

www.juhalevo.fi 30 ja risat (41), Perheenisä, Yksikönjohtaja IT-alalla, KTM (HKKK / Aalto University) UMO-säätiön hallituksen pj Varhaiskasvatuslautakunnan jäsen, Helsinki Nukketeatteri Sampon hallituksen pj Kokoomuksen puoluevaltuuston jäsen Aiemmin mm. Kulttuuri- ja kirjastolautakunnan ja Teknisen palvelun lautakunnan jäsen. Asun tällä hetkellä Viikissä, aiemmin mm. Kruununhaassa, Kalliossa, Kannelmäessä, Vuosaaressa ja Espoossakin. Harrastelijabasisti ja veneilijä sekä siirtolapuutarhan ja palstan viljelijä.